foglalkoztatási fórum gödöllőn

Május 28-án az Erzsébet Királyné Szállodában a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum Foglalkoztatási Fórumán a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása és a munkaadói támogatások kerültek fókuszba.

Az eseményt Tóth Tibor Gödöllő város alpolgármestere nyitotta meg, majd a Nemzetgazdasági Minisztérium tervezési referensének előadása következett a 2014-2020-as fejlesztési időszakban várható uniós forrásokról, pályázati lehetőségekről. Szabó Zsuzsanna a PMKH Munkaügyi Központja Gödöllői Kirendeltsége vezetője a térség aktuális munkaerő piaci helyzetéről beszélt, majd Gödöllő Város Esélyegyenlőségi programjába nyerhettünk betekintést. A következő előadásban a TÁMOP-1.1.1-12/1 program keretében munkaadók számára igénybe vehető bértámogatásokról esett szó, amennyiben megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatnak. A rendezvényt záró kerekasztal beszélgetésen megváltozott munkaképességűeket sikeresen foglalkoztató cégek vezetői osztották meg tapasztalataikat a témával kapcsolatban.

A Gödöllő Kistérségi Foglalkoztatási Paktum 2010 óta működik, létrejöttének kezdeményezője és a menedzsmentszervezete a GAK Nonprofit Közhasznú Kft.

Kategória: 
Aktuális hírek