Gazdaképzéseket szervezünk a SZIE ÚMVP Képzési Központjával együttműködésben

A 139/2008. (X. 22.) FVM rendelet alapján a mezőgazdasági termelők és erdőgazdálkodók az ÚMVP részeként kötelező, OKJ szerinti, hatósági, valamint szakismereteket bővítő képzésekre 100%-os vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe.  A GAK Nonprofit Közhasznú Kft. szervezésében megvalósuló képzésekkel kapcsolatos tájékoztató anyagok és MS Word jelentkezési lapok erről a linkről tölthetők le.

A programmal kapcsolatos weboldalunk és az online jelentkezési lap itt érhető el.

Az érintett vállalkozók egy naptári évben 4 képzésre nyújthatnak be támogatási és kifizetési kérelmet legfeljebb 275 000 Ft értékben. A képzési programok előfinanszírozással valósulnak meg.

 

A támogatott képzések szervezése az alábbi célterületeken történik:

 1. célterület, a szabadon választható képzések: Célja, a gazdálkodás fenntarthatóságát és eredményességét szolgáló ismeretek átadása mezőgazdasági termelők és erdőgazdálkodók részére. Ennek keretében szakképesítést nyújtó OKJ tanfolyamokra, hatósági képzésekre, valamint egyéb szakismereteket adó tanfolyamokra jelentkezhetnek a vállalkozók.

 2. célterület, a kötelező képzés: Annak a vállalkozónak, akinek az ÚMVP intézkedések keretében benyújtott támogatási kérelme van, a pályázatát jóváhagyták, vagy részben jóváhagyó támogatási határozattal rendelkezik, az FVM által előírt tanfolyamokat is el kell végeznie.
 

A Szent István Egyetem Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központja sikeres pályázat eredményeként az FVM-VKSZI/4309/2/2009-es határozata alapján jogosult a támogatott képzések megtartására. Az Egyetem a kiadott tájékoztatóban felsorolt tanfolyamokat Pest-, Nógrád-, Heves-, Bács-Kiskun-, Békés-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Fejér-, Komárom-Esztergom megyében kívánja indítani az őszi, a téli és a kora tavaszi időszakban.

Amennyiben tanfolyamainkon részt kíván venni, kérjük, hogy azt a

www.tszk.gak.hu

honlapról letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a megadott címre történő visszaküldésével jelezze számunkra. A jelentkezését követően további részletes tájékoztatást nyújtunk.

 

A képzés szervezésére felhatalmazott:

Szent István Egyetem

Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központ

2103 Gödöllő, Páter Károly u.1.

A képzés koordinátora:

Dr. Tóth Krisztina egyetemi docens

Telefon: 06-70-324 9348

Fax: 06-28-522 022

E-mail: toth.krisztina@gtk.szie.hu