Ismét állásbörze a Szent István Egyetemen

2012. április 18-án kerül megrendezésre a Szent István Egyetem (SZIE) következő állásbörzéje Gödöllőn, az egyetem aulájában. Ebben az évben elsőként az egyetem Gépészmérnöki Kara az Állásbörzével egy időben tartja kooperatív képzési programját, a Kooperatív Szakmai Gyakorlati Börzét, ezzel is elősegítve a munkaerőpiac résztvevőinek személyes és eredményes találkozását.

Azon kiállítóink, akik legkésőbb 2012. március 04-ig jelzik részvételi szándékukat,  jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe ajánlott szolgáltatásainkat. A Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum tagjai a kiállítói standok igénylésénél 50%-os kedvezményben részesülnek.

Az esemény részletes programja megtalálható a www.szieallasborze.hu honlapon.

Bízunk benne, hogy ajánlatunk felkelti érdeklődését és hamarosan Önöket is kiállítóink között köszönthetjük!

A Szent István Egyetemen évente több ezer szakember veszi át diplomáját. Széles képzési palettájának köszönhetően többek között állatorvosként, közgazdászként, környezetvédelmi, gépész-, építészmérnökként, pedagógusként, diplomás ápolóként, egészségszervezőként végzett/végző hallgatók is elérhetőek az állásbörzén. Mivel a rendezvény a lakosság körében is meghirdetésre kerül, kiállítóként azokra a cégekre is számítanak, amelyek a frissdiplomások mellett alap-, középfokú végzettségű munkavállalókat (pl. szakmunkások, technikusok), gyakornokokat kívánnak alkalmazni.

A SZIE vidéki karairól az érdeklődő hallgatókat buszok szállítják a börzére, így a kiállító cégek nemcsak a gödöllői hallgatókat érhetik el, hanem akár Szarvasról, Békéscsabáról, Gyuláról, Jászberényből, Budapestről is toborozhatnak munkaerőt.
 
A kiállítás teljes ideje alatt gyermekmegőrző játszóház működik majd, amely a kisgyermekes szülők álláskeresését könnyíti meg.