SZAKTANÁCSADÓI FÓRUM - RAMONES-PL PROJEKT ESEMÉNY

2023. február 8-án szaktanácsadási fórumot szervezünk Gödöllőn, amelynek szakmai és technikai hátterét a RAMONES-PL projekt második magyarországi multiplikátor eseménye biztosítja. A programban több tematikusan kapcsolódó, a szaktanácsadók számára aktuális, hasznos előadás is szerepel.

A rendezvény 9:30-kor kezdődik a gödöllői MATE egyetem B Kollégium Gorka termében. 
Térkép: https://goo.gl/maps/NKJvSe8Z3E1LsxJYA

A RAMONES-PL projekt célja az agrár-szaktanácsadási szolgáltatások megerősítésére, színvonalának emelésére irányuló modell kialakítása, amelynek érdekében egy olyan monitoring és értékelési rendszert hoztunk létre, amely - az alkalmazott szaktanácsadási ügykezelő információs platform használatával - egyidejűleg tudta szolgálni a célzott, személyre szabott „precíziós” szakképzési program kifejlesztését, és egy minőségtanúsítási rendszer kialakítását.

  A rendezvény fő célja a projektről, az elért eredményekről szóló információk terjesztése, valamint kapcsolódó, szakmailag aktuális és hasznos témák, lehetőségek bemutatása.

  Online regisztráció >>

  Kapcsolódó aktualitás:

  • A projektben használt webes Gazdálkodási Napló és a NÉBIH eGN rendszerének adatkommunikációs lehetőségei, a jelenlegi ismeretek tükrében.  
  • Szaktanácsadók lehetséges szerepe a Gazdaságfenntarthatósági Információs Rendszer (FSDN) működtetésében. 

  Tervezett program:

  1. A projekt megközelítésének, tervezett tevékenységeinek és létrejött eredménytermékeinek áttekintése. GAK Nonprofit Kft.
  2. A monitoring és képzési pilot feladatok beillesztése a szaktanácsadási gyakorlatba. Gazda Kontroll Kft.
  3. Szaktanácsadói szolgáltatások naplózása és értékelése, alkalmazott webes és mobil applikációk bemutatása, résztvevőkkel törénő megosztása. GAK Nonprofit Kft.
  4. Az eredményeket összefoglaló kézikönyv bemutatása.
  5. A Gazdaságfenntarthatósági Információs Rendszer (FSDN) bemutatása, szaktanácsadók lehetséges szerepe az adatgyűjtési feladatokban. Agrárgazdasági Kutató Intézet.
  6. A projektben használt webes Gazdálkodási Napló és a NÉBIH 2023 évi eGN rendszerének adatkommunikációs lehetőségei, a jelenlegi ismeretek tükrében. EU-Info Kft.
  7. A tapasztalatok továbbvitele, induló új kezdeményezések, programok a szaktanácsadók közreműküdésével. GAK Nonprofit Kft.
  • Előadók:
   • Pesti Csaba, Agrárgazdasági Kutató Intézet
   • Bányai Tibor, Gazda Kontroll Kft
   • Papócsi László Gábor, GAK Nonprofit Kft

  Szendvicsebéd (a regisztrált részvevők számára)

  Online regisztráció az alábbi online űrlapon keresztül szükséges, amelyről visszaigazolást küldünk, illetve telítettség esetén az űrlapon jelezzük a jelentkezési lehetőség lezárást.

  Online regisztráció >>

   

  Kategória: 
  Futó projektek