a biokertészeti tanüzem zöld standja a mini civil liciten

A Mini Civil Licit keretében elnyertük a lehetőséget, hogy több civil szervezettel együtt részt vegyünk a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. vállalati fenntarthatósági napján. Ezen a napon a társadalmi felelősségvállalás és a környezeti fenntarthatóság jegyében a cég munkatársai megismerkedhettek a kiállító civil szervezetek munkájával, amelyeket támogathatnak, vagy amelyekbe önkéntesként a jövőben be is kapcsolódhatnak.

A GAK Babatvölgyi Biokertészete csoportos önkéntes kerti munkát kínált a dolgozóknak, amely amellett, hogy hozzájárul a tanüzemben folyó termesztési-oktatási-kutatási tevékenységek sikeréhez, kiváló csapatépítő alkalom és egyben egészségvédő, a munkahelyi stresszhatásokat ellensúlyozó tevékenység.

A forprofit és nonprofit szervezetek között létrejövő együttműködéssel nemcsak a civilek járnak jól, hanem a vállalatok is, mert az önkéntes alapon szervezett tevékenység egyrészt csapatépítő jellegű, és az itt szerzett tapasztalatokat fel tudják használni a szervezetfejlesztésben, de hozzájárulhat a cég hírnevének növeléséhez is.

Az eseményen részt vett többek között a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület, a Nem adom fel Alapítvány, a United Way Magyarország és a GAK Nonprofit Közhasznú Kft. Biokertészeti Tanüzeme. A civilek különböző figyelemfelkeltő vizuális eszközökkel, interaktív feladatokkal hívták fel a figyelmet az általuk képviselt téma fontosságára, és népszerűsítették a náluk végezhető önkéntes tevékenységet a nemzetközi nagyvállalat dolgozói körében.

Kategória: 
Aktuális hírek
Rendezvények