különdíjat kapott a gak kft. a családbarát munkahely pályázaton

Idén is meghirdette a kormány a Családbarát Munkahely pályázatot, amire rekordmennyiségű pályázat érkezett. A négy kategóriában meghirdetett díjra több mint 300 pályázó, önkormányzat, közintézmény és más munkaadó jelentkezett, közülük 39-en kapták meg az elismerésként az intézményre kihelyezhető plakettet. Négy szervezet különdíjat kapott, közöttük a középvállalati kategóriában induló GAK Nonprofit Közhasznú Kft. is.

 

A pályázat keretében olyan családbarát munkahelyi gyakorlatokat, munka és magánélet összehangolását segítő intézkedéseket támogatnak, amelyek hozzájárulnak a családbarát munkahelyek kialakításához. Ezek az intézkedések elősegítik a dolgozók életének harmonikusabbá tételét, ami egyben a foglalkoztatók érdeke is - hiszen a kiegyensúlyozott munkatárs jóval hatékonyabban dolgozik - és közvetetten érdeke a társadalomnak is, melynek két értékteremtő forrása a család és az értékteremtő munka.

Családbarát munkahely díjat kapott többek között a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, az Ózdi Művelődési Intézmények, a Heves Megyei Kormányhivatal és a Jászberényi Polgármesteri Hivatal is.

Kategória: 
Aktuális hírek